Peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal in De Taaltuin is onderdeel van Stichting Peuteropvang Schiedam/Mundo. De pedagogisch medewerkers zijn Iris en Monica.

De pm-ers van de peuterspeelzaal en de leerkrachten van de kleuterbouw werken nauw samen. Eens in de 6 weken hebben zij overleg met elkaar. Kinderen kunnen zich op de peuterspeelzaal ontwikkelen op allerlei gebieden en worden gestimuleerd om veel te praten en te denken. Als de kinderen bijna 4 jaar zijn gaan zij een aantal keren wennen in hun nieuwe klas op de basisschool. Zij kennen dan de regeltjes en de manier van werken.

Tijden: 8.15 – 12.00.

U kunt uw kind inschrijven via www.kinderopvangmundo.nl.

Wilt u eerst een kijkje nemen, maak dan een afspraak via 0634659743.

Per 01-01-2017 wordt de hoogte van uw bijdrage bepaald a.d.h.v. uw inkomensgegevens.

Het consultatiebureau bepaalt of een kind in aanmerking komt voor plaatsing voor 5 dagdelen.